• Door de jaren heen is danscentrum Tokati vzw een ideale uitvalbasis voor dansliefhebbers die even alle stress van zich willen afschudden, dansers die op zoek zijn naar net dat ietsje meer. Tussen onze dansmuren leeft namelijk een hechte ‘dansfamilie’, en daar kan jij bijhoren.

    We dragen kwaliteit en samenhorigheid hoog in ons vaandel en werken enkel met dansdocenten die de dansers zowel op artistiek als op pedagogisch vlak deskundig begeleiden. Zo kunnen we daarenboven rekenen op ervaren vakspecialisten die de dansers op gebied van voeding, polariteit, fysiologie, enz. een gepersonaliseerde begeleiding kunnen aanbieden. 

    Dit alles moet bijdragen tot een evenwichtige en uitgewerkte opleiding in de hedendaagse dans, die het beste probeert te halen uit elk van onze dansers en helpt om steeds weer nieuwe grenzen te verkennen.

  • Tokare: aangeraakt worden, jezelf vinden en jezelf laten raken, anderen aanraken, letterlijk of diep in het hart, raken met heel je zijn, aangeraakt worden tot in je binnenste…